Retourneren

Zoals de legendarische Amerikaanse advocaat Saul Goodman eens zei:

“Wist je dat je rechten hebt?”

Soms koop je iets waarvan je naderhand denkt: “Had ik het toch maar niet gekocht.” We hebben allemaal wel eens spijt van een aankoop en gelukkig voor ons allen is er een wettelijke bedenktijd van 14 dagen.

Dit betekent dat je het recht hebt om binnen 14 dagen een product te proberen en terug te sturen als het niet bevalt.

Dus, mocht je een product hebben gekocht dat nu alleen maar in een hoekje staat en voel je je eigenlijk bekocht, vul dan het onderstaande formulier in en retourneer het. Je krijgt dan, indien alles in orde is, je aankoopbedrag plus de verzendkosten terug.

Nadat je het formulier hebt ingevuld, heb je 14 dagen om het product op te sturen naar ons ontvangstadres. Na ontvangst hebben wij weer 14 dagen om het bedrag terug te storten op je rekening. Houd er rekening mee dat de verzendkosten voor eigen rekening zijn.

We willen je ook vragen om het product zo onbeschadigd mogelijk terug te sturen en onze producten te behandelen alsof het je eerste liefde is. Dus a.u.b., geef de verzenddoos geen rottrap, want dan kunnen we het product mogelijk niet meer accepteren en zullen we de kosten verhalen.

Wat betreft Trading Card Game producten die onder de term ‘booster packs’ vallen, zoals beschreven in onze Algemene Voorwaarden, geven wij de voorkeur aan ongeopende producten. Het openen van boosterpacks om de inhoud terug te sturen gaat namelijk principieel tegen het concept van booster packs in. We hopen dat je dit kunt begrijpen.

Retourformulier

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je order op te lossen.


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and
    Terms of Service apply.